DET SKAL BARE OVERSTÅES

OVER AND OUT

Så er tiden på gymnasiet overstået. Det er både dejligt, men også lidt vemodigt. Mest af alt er jeg lettet og glad for at være færdig, da det hang mig langt ud af halsen. Der var så meget pres på fra alle sider af at det bare slet ikke var sjovt til sidst, men også fordi der er så mange der går op i kun ens resultat og spørger kun indtil, “hvilken karakter fik du?”.
Nu er det helvede overstået og det er så rart! Aldrig mere gymnasiet.

tempimageforsave

Nu hvor tiden på gymnasiet er overstået, så skal jeg til og i gang med noget andet – gad vide hvad det er? Jo, det er ikke så hemmeligt, da jeg afslørede det i sidste indlæg, men jeg har også talt længe om det, hvis man snakker med mig til dagligt. Jeg skal nemlig på danseuddannelse i København, Copenhagen Dance Education, som er under danseskolen Copenhagen Dance Space. Det glæder mig at skulle gennem et helt år med masser af dans, mest da det er det jeg elsker at lave og forhåbentlig forbliver vild med. Det bliver hårdt, udfordrende og uforglemmeligt. Uddannelsen får jeg en masse forskellige undervisere, både undervisere fra ind- og udlandet. De dygtigste og mest enerkendte koreografer. Det bliver fo fedt!

img_2717tempimageforsaveBloggen kommer også til at blive præget af dansemiljøet og den tid jeg går i møde. Så der kommer en masse dans på bloggen, og så er der et nyt ‘projekt’ i produktion. Der kommer nemlig gæster på bloggen – det vil jeg komme mere ind på, når tankerne omkring ‘gæster på bloggen’ bliver mere aktuelt og gennemtænkt. Der skal være en rød tråd, eller måske ikke? Nogle gode ideer, så kommentér.

fullsizeoutput_7e5

Der følger også noget mere: jeg flytter til København og bliver ikke længere en ’stor’ del af Odense. Andet end når jeg skal passe mit arbejde, som underviser på Street Style Studio. Nu vil mine timer ligge om tirsdagen, hvor jeg kommer til at undervise house og girly. Begge hold er fordelt på to niveauer; begyndere og øvede. Så hvis du godt kan lide at danse en af delene, så er det mig du skal danse med, og du kan godt glæde dig! Hvis du ikke er helt sikker på hvad du gerne vil danse af stilarter, så husk at vi holder prøvetimer på et tidspunkt i august mdr. På mine hold kan jeg ikke andet sige end: det bliver fedt og udfordrende. Mest af alt fordi jeg skal på danseuddannelse og får en masse ny inspiration, moves osv.
KOM OG DANS MED MIG, DET BLIVER CRAZZZZZZZYYYYYY!

fullsizeoutput_7e5

 

SEE YA :-*

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL BARE OVERSTÅES