5 IKKE-DANSERE

4 DANSKE DANSERE

4 danske dansere – jeg synes at du skal følge på Instagram!

Jeg anbefaler stærkt at følge disse fire dansere, hvis I finder dans interessant. Selvfølgelig gør man det, når man følger med på min blog. Derfor jeg synes I skal følge disse fire, er fordi der er noget helt særligt ved dem. De lever og ånder for dansen, på den ene eller anden måde. Jeg følger dem for at følge med i, hvordan det går dem og hvor i verdenen de danser og underviser henne. Det er virkelig spændende! Overvej det – og tjek eventuel deres profiler ud, og få et lille indblik i hvem de er som personer og danser.

1.
@copenhagen_dance_space

Hvorfor: fordi det er den fedeste og mest passioneret danseskole i København. Det er en danseskole som gør alt hvad de kan, for at vi herhjemme i lille Danmark kan få de populære og dygtigste udenlandske koreografer/undervisere til for at undervise og give deres erfaring videre til os. Ikke nok med at det er en danseskole, så er det også min kommende uddannelse – som har en masse andre særlige og værdigfulde egenskaber!

https://www.youtube.com/user/CopenhagenDanceSpace/videos

2.
@diddemie_from

Hvorfor: fordi hun er en hjernedød dygtig danser, i en meget ung alder, som knokler for dansen. Jeg er mundlam hver gang hun poster en video på hendes profil – og så har hun opnået noget af det største inden for dansen, som ikke særlig mange dansere har opnået eller oplevet.

Tjek denne video ud. Hun står i midten (tid: 0.57) https://www.youtube.com/watch?v=ynFLI4Y4x3s

3.
@tobiasellehammer

Hvorfor: fordi Tobias har gået fra at danse og undervise i Danmark, og er nu ret kendt hele verden over. Han har den vildeste tankegang til nye dansevideoer. Hans vilde koreografier og videoer er til at finde på YouTube. Jeg er rimelig imponeret over hans hårde arbejde!

https://www.youtube.com/watch?v=cKfQ9AQe11E

4.
@nicklasmilling

Hvorfor: fordi han er sindssyg dygtig og lever i udlandet med passionen for dansen. Han har virkelig også opnået en stor del inden for dansen, og er rigtig populær i London og mange andre udenlandske lande. han har sin helt egen genre og det er noget ingen andre dansere kan.

https://www.youtube.com/watch?v=CpXEqB63mZY

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 IKKE-DANSERE