Fact om ham dér Mikkel

“FUCK DET ER KLAMT”


img1463_300

Vi lever i 2017 og der er kommet andre boller på suppen.

Der sker en masse i løbet og med tiden, og der er nye ting der skal drøftes på godt og ondt. Men på den anden side, er der også rigtig mange, som kører i de gamle og rådne emner stadigvæk. Jeg ved godt vi skal huske at snakke om tingene, og drøfte hvad man har i tankerne. Men COME ON – MOVE ON BITCHES!

HOMOSEKSUALITET ER NO GO!? er vi ikke kommet videre eller skal vi stadig køre i det? Jeg er pæn træt af de gamle omtaler der er, om mænd der ikke må giftes eller må adoptere osv. JEG ER TRÆT AF ALT DET PIS! Homoseksuelle er lige så ALMINDELIGE som heteroseksuelle. OG JA; det kan godt være vi tænder på samme køn, og historien om Adam og Eva lyder anderledes. Men for H da også – det er KÆRLIGHED! Hvad ville DU (skudt ud til dig: som synes homoseksuelle mennesker er klamme og skulle dø) gøre hvis du pludselig tændte på samme køn? HVAD VILLE DU GØRE? Please tell me. Jeg kan ikke sætte mig ind i det.

Helt seriøst, vi lever i 2017 og mange snakker om, at homoseksuelle er på lige fod med alle andre, der er plads til forskelligheder på natklubber, og at folkeskolen gør plads til forskelligheder. NEJ DET ER JO LØGN!


Et øjeblik i mit liv, sammen med min kammerat og en fælles gruppe af venner:

For noget tid siden var jeg i byen, ‘heldigvis’ omhandlede det ikke mig, men en der stod foran mig (som jeg fulgtes med i byen – sammen med en større vennegruppe). Vi stod i kø, og ville gerne ind på en almindelig natklub i Odense. Vi havde stået i kø cirka 20-30 minutter, og min kammerat blev afvist ved døren. Jeg ville ikke afbryde til at starte med, og stod bag ham og overhørte dørmandens omtale. Han sagde en masse lort, og grunden til min kammerat ikke måtte komme ind, var fordi han er homoseksuel. Dørmanden følte blev lagt an på – men det blev han slet ikke, da min kammerat har kæreste på, som stod i samme kø som os). Det var chikane og dørmanden valgte, at sende ham hjem. De begge måtte forlade stedet, og tage hjem. Resten af gruppen, inkl. mig selv forlod stedet, og fik da også sagt og råbt lidt ord på vejen. (ikke noget grim, men at det var sygt at der skal være så stor forskelsbehandling).
Lige den aften, følte og tænkte jeg ikke at vi levede i 2017..


Jeg håber at alle forældre derude som har børn, eller ønsker børn, gider at fortælle og forklare jeres børn om homoseksualitet – og længere endnu – fortæl jeres børn at IT’S OKAY TO BE GAY!
Tænk hvis jeres barn en dag kom hjem og fortalte, “mor og far, jeg er homoseksuel” – hvad ville I gøre? (hvis I havde håbet på det modsatte). Smide jeres barn ud og sige, bare fordi I havde forventet og håbet på at I havde oplært dem til det “rigtige”. NOPE, DROP DET! Fortæl nu at det er okay at være forskellige, tænke og ydre sig anderledes!

ELSK JERES BØRN – DET ER DERFOR I HAR SKABT DET.

FANTASTISKE SKABNINGER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fact om ham dér Mikkel