Større skriftlig opgave

Fact om ham dér Mikkel

Hey allesammen,

img_1082

I dag bliver jeg repræsenteret på LOOKLAB. En stor del af jer ved godt jeg prøver bloggerlivet af, og gør alt hvad jeg kan for at komme rundt i krogene. Men jeg ville aldrig kunne komme ud til folk, uden Looklab og resten af platformen, som er med til at styrke blogger ‘branchen’.

Men i den anledning af at det er min dag på Looklab, så vil jeg da fortælle lidt om mig selv. Måske er det nogle facts som er noteret i hovederne på jer, ellers bliver de det nu.

Mit navn er Mikkel Willadsen, jeg er en ung knægt med fart på. Jeg er 21 lækre år, som nyder livet med at være single og fræk. Jeg bor smørhullet, Odense – nogle mener at Fyn bare er en gennemkørsels del, men det mener jeg ikke! I Odense sker der en masse ting, men desværre er jeg ikke den som kan nævne hvad der sker, da jeg er opslugt af min hf-uddannelse og mit arbejde. Til dagligt studerer jeg hf, på Odense Katedralskole, og ved siden af studiet arbejder jeg som danseunderviser på Street Style Studio. Udover det faste arbejde på 3S, underviser jeg på forskellige efterskoler, uddannelser og andre ting i løbet af året.

Som person er jeg smilende, imødekommende, til tider genert og loyal. Jeg vil mene at jeg er en hel almindelig dreng, som lever livet og tager tingene som de kommer. Hjælper mennesker som jeg ved at jeg kan stole på, og som altid vil gøre det samme mod mig, som jeg gør ved det.

Jeg er en følsom person, som godt kan lide at snakke om livet og dens gave vi har fået som menneske. På kærlighedsfronten er der ikke særlig meget at snakke om, andet end jeg er single og tager på dates. Jeg er som nævnt ikke den heldige, som er forelsket og har en kæreste der forkæler mig med god massage, lækker vin eller søde komplimenter. Men derimod har jeg en kerne af venner, som betyder alverden for mig, som jeg ikke vil bytte med for noget.

Selvfølgelig har jeg også en stærk familie, der har en kerne der aldrig knækker. En familie hvor vi holder sammen og snakker om, alt og intet. Det er som en gruppe af bedstevenner der aldrig vil forlade eller lade hinanden i stikken.

Jeg har en drøm om at blive danser, enten som baggrundsdanser eller underviser rundt omkring i verden. Det er det største og det jeg sigter mig efter nu og her.
På den anden side drømmer jeg om, at redde hele verden og andre menneskers liv, samt dyr der ikke har det godt. Men desværre er det ikke muligt, og må derfor håbe på det bedste for dem.

Hvis du vil se mere til mig, og følge med i det jeg laver, så hop ind på min instagram-profil (@MIKKELWILLADSEN) – der opdaterer jeg dagligt enten i selve galleriet eller i story.

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Større skriftlig opgave