Dots and lines

Større skriftlig opgave

En lille hurtig update herfra – mens jeg har lidt pause fra arbejdet, og den kommende opgave. 

img_1069

Jeg vil egentlig bare melde ud, at jeg ikke kommer til at være så aktiv her på bloggen den næste uges tid. Der er en god grund, og det er, at jeg er startet op på SSO (større skriftlig opgave), som alle HF studerende skal igennem for at kunne bestå og få sin hue på.

Jeg håber derfor I vil respektere det og følge med så snart jeg er tilbage igen! Men i modsætning til det, så opdaterer jeg min instagram-story, hvor jeg ligger lidt ud (i hvert fald lige her i weekenden). Nok ikke så meget, når jeg sidder og skriver opgave – men prøver at holde jer opdateret.

I går fik vi udleveret vores SSO-problemformulering, og alle havde rig mulighed for at starte på den, undtagen mig. Jeg skulle undervise på DET DANSKE MUSICALAKADEMI – det var så fedt at være tilbage igen (efter et helt år), og give min erfaring videre til de søde og engageret studerende. Efter en masse timer med hård dansetræning, var det godt med et bad og hurtig til toget, for at komme hjem og få noget mad, og derefter direkte i seng.

img_1056

1. årgang på musicalakademiet

I dag og i morgen står det på endnu mere arbejde. Jeg har allieret mig med min veninde, Sofie (dancemom), og vi er så heldige at OURE har inviteret os ned for at undervise efterskolen, gymnasiet og højskolen. Vi har indtil videre været på siden kl 10.30 og er færdig i aften kl 21.00. Det er virkelig fedt at undervise så meget og så mange forskellige steder, men også lidt nervepierne og vide at jeg har en 10-15 siders opgave i nakken, som ikke laver sig selv – til fredag.

img_1067

Nå, men det var en lille update herfra Oure, jeg håber I nyder jeres weekend – det gør jeg i hvert fald!

JEG ELSKER AT DANSE
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dots and lines