"Fantastiske skabninger"

I dag går turen til staden

Hej med jer

img_0732

Ja, det er ikke det mest interessante blogindlæg, men jeg tillader lige at fortælle, denne lille unge fynbo skal til hovedstaden. Og jeg har taget mig sammen til at filme lidt undervejs, så der kommer en vlog på et tidspunkt (når jeg lige har fået mit iMovie til at virke, og der er kommet plads på min Mac).

Jeg skal over og fejre min veninde, Signe, som i dag fylder 21! Så har jeg endnu en veninde der følger med på 21 års-bølgen. Signe og jeg kender hinanden fra Oure Kostgymnasium, hvor vi blev utrolig tætte og en slags bedste venner i løbet af vores 1.g år. Det er tre år siden, at det skete og Signe er så heldig at hun er blevet student fra Oure Kostgymnasium (der er en længere historie bag, hvorfor vi ikke blev student sammen, måske I gerne vil vide det?).

Men i så fald skal hun fejres, og jeg glæder mig til at se hende. Sidst jeg så hende, var i sommers til Copenhagen Pride, hvor vi var til gadefesten og jeg var også derovre for at se hendes lejlighed hun er flyttet i, på Frederiksberg. Så fin lejlighed!

Men inden hun skal fejres skal jeg lige mødes med min veninde, Sofie, inde på hovedbanen. Nu hvor jeg endelig er i KBH, så skal det også lige udnyttes på noget tid med mine venner der bor derover. Jeg har spurgt Sofie om hun vil med ind og ose lidt rundt på Strøget. Heldigvis ville hun det, så nu kan hun være dagens guide, og den der siger hvor alle de gode shoppe steder er!

Jeg vil rigtig gerne ind i

  • Adidas
  • Episode
  • Footlocker
  • Urban Outfit

img_0737

Vi skal sikkert også ind i andre butikker, men det her er i hvert fald nogle butikker jeg skal i.

Men nu vil jeg sige tak, og slutte af herfra, og nyde resten af turen her i toget… Ellers håber jeg på at kunne oploade en vlog på et tidspunkt af i morgen!

Rigtig god lørdag til jer, og hvis ikke andet, god weekend!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Fantastiske skabninger"