I dag går turen til staden

Gårdagens tur | vlog

Jeg havde en rigtig dejlig dag i går.

Jeg var blevet inviteret til fødselsdag om aftenen hos Signe, men inden da kunne jeg da lige tjekke nogle butikker ud sammen med min veninde, Sofie. En hyggelig dag med masser af lækker mad og dessert, og senere kolde drinks. Tak for dejligt selskab!


Jeg beklager at der ikke er SÅ meget video og tale, men det er sgu ikke altid at jeg husker at filme diverse ting og specielt ikke, da jeg var inde i butikkerne, der var jeg så fokuseret på at finde noget, som jeg overhoved ikke gjorde. Hahahaha.


Giv et like eller et hint, hvis I kan lide mine videoer!

Sub me! 

Rigtig god søndag aften derude.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag går turen til staden