Gårdagens tur | vlog

Bedre end Rihanna?

VI DANSEDE MED RIHANNA, PÅ STREET STYLE STUDIO!

2016 gik og mine piger nåede en hel masse. Da året var gået havde jeg besluttet, at mine piger skulle udfordres og det samme skulle jeg (ud af safe-zone). Jeg plejer at være meget skarp og hakket i mine koreografier, men nu ville jeg udfordre mig selv ved at gøre noget andet, nemlig at gøre bevægelserne og trinene bløde og lækre. Det har været en fed udfordring, som jeg synes har resulterede i en meget lækker koreografi.

Alle dansere bevæger sig forskelligt. Der kan være nogle som ligner hinanden, men de vil altid være deres egen i sidste ende som ingen minder om. Det samme med personlighed inden for dans. Og det samme er det, når man skal undervise – der er man også vidt forskellige!

Her er kan I se koreografien – like gerne derinde, hvis I kan lide den! Her kan I se hvad jeg arbejder med og hvad jeg gerne vil udfolde min dansestil til. (der kommer mange flere dansevideoer op med tiden).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårdagens tur | vlog