L O O K L A B

Dots and lines

For en uge siden modtog jeg et billede, og det glæder mig at kunne vise jer det jeg modtog.

img_0910

Billedet er tegnet af: Nikolaj Strandmark

Det glæder mig at kunne vise jer det her fede billede, som min kammerat står bag. Jeg har gået i længere tid og gerne ville have fat i det, og endelig – nu står det her i min stue og er mit!

Jeg er fascineret over folk der har dén særlige evne eller fantasi, til at tegne disse billeder som Nikolaj kan. Det er ikke noget jeg ville kunne – at skulle sætte mig ned og tegne sådan noget, så skulle jeg bruge evighed på. Der er så mange detaljer der rammes, og det ville jeg aldrig kunne gøre. Jeg ville nok kunne tegne en tændstikmand, det er hvad jeg ville kunne. Så jeg overlader det hele til Nikolaj, som jeg synes er vanvittig dygtig inden for det her fag.

Det er virkelig en fed passion at have! Jeg håber det giver pote i sidste ende for ham.

Du bruger så meget energi og kræfter på at tegne ubeskrivelige tegninger, det kræver virkelig meget tålmodighed og mere til. Jeg beærer dit arbejde og jeg håber folk vil få øjnene op for dig og dit arbejde.

Hvis DU godt synes om billedet eller gerne vil se mere til Nikolaj’s værker, så hop ind på hans hjemmeside  HER.

img_0912

På siden sælgers der prints i A4 og A3. Tryk i høj kvalitet på kraftigt papir. Og udover hjemmesiden, sælger han sine prints indrammet hos Karisma, adresse: Overgade 20, Odense C.

Hvis I har spørgsmål eller vil i kontakt med Nikolaj, så har I mulighed via hans mail.

niko.strandmark@gmail.com

Tusind tak for billedet!

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L O O K L A B