Stressende og deprimerende

Vikariere er også meget sjovt!

Som en del nok ved, eller nu ved I det – jeg underviser på Street Style Studio (her) i Odense og det er mit andet hjem! Jeg uploader tit videoer eller billeder derfra inde på min Instagram profil, men jeg har nu besluttet at udfolde mig lidt, og få nogle flere videoer ud på YouTube (her).

Jeg vil rigtig gerne udvide, og med det mener jeg, at jeg nok også selv vil lave nogle videoer hvor jeg folder mig ud om noget jeg har på hjertet. I stedet for at skrive tekst, så lave nogle videoer en gang i mellem. Jeg synes det er vildt spændende og interessant, når jeg hører andre. Men min egen stemme er nok ikke lige den jeg er mest positiv/glad for at høre – jeg tror vi er flere der har den samme følelse, af at høre vores egen stemme, det er ikke lige det fedeste.

Men lad os se hvad der sker – indtil videre vil jeg gøre det til et nyt projekt i 2017, og så håber jeg bare det giver pote.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stressende og deprimerende