5 ting jeg finder tiltrækkende ved en fyr

Stressende og deprimerende

Alt går som det skal, der er lidt stress på må man sige, selvom jeg lige er gået på juleferie i dag. Endelig en lille pause fra skolen og alle de tosser man nu er sammen med til daglig 😉

Det er december måned og alle render rundt nede i gågaden, og køber julegaver ind. Jeg er simpelthen så glad for at jeg bare kan gå forbi alle butikkerne og tænkte, “godt det ikke er mig” – min familie og jeg har besluttet os igen i år, at vi ikke er på gaver. Det er en kæmpe befrielse at vi ikke skal rende rundt fra butik til butik, men også vide at vi kan bruge pengene på noget andet. Som f.eks. en tur sammen på ferie eller på wellness ophold, som vi havde meget glæde af sidste år. (for mig vil jeg heller det, end gaver).

img_6823img_6838
Men på den anden side, så handler jul ikke bare om gaver – det handler om at vi skal være sammen med dem vi elsker og holder af, og bruge vores tid sammen! Det er i hvert fald det vi gør i min familie, og det sætter jeg stor pris på.

Jeg blev spurgt inden jeg gik på ferie, hvem jeg skal holde jul med, og svaret er; min mor og min moster. Wuhuuuuu! 😀 Vi er ingen kæmpe familie, og slet ikke i år, fordi min fætter, kusine og hendes kæreste tager op til deres far og holder jul, og så må jeg jo sidde sammen med de to tossede kvinder og holde jul. Nu må vi se hvor længe der går, før vi river håret af hinanden – forhåbentlig sker det ikke..

img_9748

Udover julestressen fra folk, kan jeg selv mærke hvor stressede og pressede jeg er med min SSO-opgave, som jeg skal i gang med, når vi går ind i det nye år, 2017. Jeg vil SÅ GERNE skrive en god opgave, hvor jeg kan få gode karakter – selvfølgelig er det lækkert med en god karakter, men nok mest af alt, fordi jeg skriver i idræt B og mit emne er dans/hiphop. Så selvfølgelig vil jeg gerne have en god karakter. Hvis jeg ikke får det, så giver jeg skylden til censor som åbenbart ikke har styr på dans eller historien bag! Hahahaha, men jeg får ikke nogen dårlig karakter, det er jeg sikker på.
Jeg piver ikke, men mit hovede gør, når man har en del at tænke på og har nogle særlige gøremål. Udover SSO-opgaven har jeg nogle hemmelige jobs, jeg ikke kan røbe her på siden, men vil gøre det senere, når det bliver frigjort i medierne. Dansejobbene på studiet skal passes, dansejobbene udover studiet skal også passes, lektier skal laves, vennerne skal passes og min familie skal også passes. Så der er en lille smule at se til!

img_0089

img_0065

img_0164

img_0261

img_0319

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

December er en super fin og hyggelig måned, men kulden er nu ikke noget jeg kan lide. Lad det blive varmt igen, så jeg ikke skal rende rundt og fryse på fødderne, selvom der er skruet helt op for varmen. Og så gør vejret det også lidt deprimerende, fordi det bliver ikke tidligt lyst og mørket er allerede faldet på når klokken er 15.30, og der får jeg nogle gange fri fra skole.. Det føles jo lidt forkert til tider!

Lysene er også sat op her i Odense, surprise, I får lige en smagsprøve af det.

img_9939

Jeg ønsker jer alle sammen, en glædelig jul!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg finder tiltrækkende ved en fyr