100 spørgsmål?!

5 ting jeg finder tiltrækkende ved en fyr

fullsizeoutput_1c2f

Jeg tænker at det er oplagt at tage en snak om fyre/mænd.

Jeg har gået her på det sidste og har haft lysten til at skrive om mænd. Så det er hvad vi gør i dag! Det kommer også til at komme ind på hvad der tiltaler mig, på den ene og den anden måde. Så hvis du har en lidt sart sjæl eller ikke bryder dig om at høre om homoseksuelle fristelser/tiltrækning, så er det med at lukke ned for siden, nu..

Vi skal ind på den her snak, fordi der er så mange der spørger mig, hvilken type fyr jeg tænder på og hvad min drømme fyr er. Skal han k***** godt? Stor ***? Godt r*v? Jeg bliver som sagt spurgt om rigtig mange ting, og det kommer til udtagelse nu.

Håret finder jeg overraskende tiltrækkende – det er ikke noget must, men tit gør det lidt ekstra, at fyren har hår på hovedet, så der er lidt at rode i. Om det er derhjemme eller om det er ude, det er egentlig ligegyldigt, jeg kan nu godt lide at rode i min fyrs hår. Om det er langt, tykt, mørkt, lyst – det går jeg heller ikke specifikt op i. Men hvis jeg absolut skulle sige lidt, må han rigtig gerne have kort hår, i hvert fald.

Smukt smil er ikke ensbetydende at du skal have total lige og kridhvide tænder. Men det skal heller ikke betyde at de er gule: røg tænder – som har været nede og dyppe tobak-bæret 40 gange i timen. Adr! Nogengange er det ret charmerende med en lidt skæv tand, men ærlig snak, så er det sjældent. Lige tænder er nu det der fanger mit øje mest, men bare det at du smiler til folk, det varmer altid.

Kæbeparti er så sexede hos mænd. Jeg falder tit for folk der har et markeret ansigt, og her kommer kæberne indover. Det er dem der gør ret meget, det gør ansigtet mere karakterisk på sin egen måde. Det er igen ikke et must, men selvfølgelig foretrækker jeg at vedkommende ikke har dobbelthage.

Brystkasse, når nu man ikke kan få kvindebryster, så er mandebryster (trænet) lige nu der falder i god smag hos mig. Igen intet must, men det er sgu ret frækt og tiltalende, og i øjenfaldende. Det er intet med at jeg skal rende rundt og gramse på dem, men jeg synes bare det er pænt til en fyr – selvfølgelig skal han også kunne bære det, ellers nytter det ikke noget.. men det er sjældent der er nogle som har det, som det ikke klæder.

Kropsform er en ting man kigger på først. Så for mit vedkommende skal fyren bare ikke være overvægtig, have bildæk rundt om maven. Det er virkelig et turn-off, det tænder/tiltrækker mig slet ikke, om det så er sex mæssigt eller om det bare er udseendsmæssigt, så må vedkommende meget gerne have enten en almindelig, markeret eller pæn-trænet krop (jeg er ikke sikker på om det er det samme, men nu har jeg lige delt den op i to, da jeg mener at markeret kan man godt være uden at se toptrænet ud og have vaskebræt, hvorimod at pæn-trænet er mere fitness-dude).

Jeg går ikke bare op i udseendet, men jeg går også op i det indre. Men det vil jeg først afslører i næste blogoplæg, så du må vente til næste oplæg og finde ud af, hvad der ellers fanger mig.

xoxo

M.W.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

100 spørgsmål?!